Business focení pro manažerku Michaelu Kučerovou

Kdo je Michaela Kučerová?

Michaela Kučerová působí jako manažerka ve společnosti PPF, jedné z nejvýznamnějších investičních skupin ve střední Evropě. Ve své pozici se specializuje na správu finančních projektů a investic. Její role je klíčová pro rozvoj podnikových strategií, a její zkušenosti v oblasti managementu jsou pro společnost velmi cenné.

Volba lokace: Ateliér Smutná

Focení probíhalo v Ateliéru Smutná, který nabízí minimalistické prostředí a moderní vybavení pro profesionální focení. Tento ateliér v centru Ostravy je oblíbeným místem pro business portréty díky svému čistému a elegantnímu stylu. Pro Michaelu jsme zvolili jednoduché bílé pozadí a přirozené světlo, které dokonale zdůraznilo její profesionální stránku.

Stylizace a průběh focení

Při focení jsme se soustředili na různé styly osvětlení a pózy, abychom získali variabilní fotografie vhodné pro firemní prezentace i osobní profesní profily, například na LinkedIn. Michaela působila velmi sebevědomě a uvolněně, což přispělo k tomu, že fotografie skvěle vystihují její osobnost a profesní přístup.

Výsledky a využití fotografií

Fotografie jsou určeny nejen pro webové stránky PPF, ale i pro osobní profesní prezentaci Michaely. Business focení tohoto typu je ideální pro manažery a lídry, kteří chtějí působit profesionálně a sebevědomě. Michaela byla perfektní volbou pro tento typ focení, a výsledné snímky odráží její profesionalitu a charismatický projev.

Nejnovější focení

Rodinné odpoledne v listopadu
Business focení pro manažerku Michaelu Kučerovou